Oktobrsko srečanje Slovenskega odseka CSA Arrow to Content

Vabimo vas na mesečno srečanje, ki bo v torek, 11. oktobra 2016 ob 16:30, UL FRI (Večna pot 113), predavalnica P2 (v primeru zasedenosti, pa P19)

Na srečanju bodo izvedene aktivnosti:

  • Predavanje NIST – NIsi ali Si ti Tisti? [(R)evolucija dobrih praks pri uporabi in upravljanju gesel] (Valentin Dominko) — Kaj je dobro geslo in kakšne so priporočene prakse ravnanja z gesli? To pa že ptički čivkajo (twittajo)! Ali pa ne. Nekateri uporabniki, skrbniki in arhitekti so obstoječe dobre prakse upoštevali in vseeno utrpeli neljube posledice. Nekateri pa so se jim izogibali. Bolj ali manj uspešno in brez posledic.  Nova priporočila NIST-a so tudi temu posvetila veliko pozornosti. Prihaja čas za spremembo varnostnih pravilnikov? Mogoče. Skozi dognanja in priporočila NIST-a se lahko prebijate sami, lahko pa ključne točke spoznate v kratki predstavitvi.
  • Druženje

Srečanje bo predvidoma trajalo do 18. ure.

Prosimo, da nam zaradi lažje izvedbe srečanja in načrtovanja števila udeležencev potrdite svojo udeležbo najpozneje do ponedeljka, 10. oktobra 2016. Sporočite jo lahko na strani Meetup ali prek komentarja na objavo v LinkedIn skupini.

Page Dividing Line