Februarsko srečanje CSA Slovenija Arrow to Content

V letošnjem letu nas čaka ogromno izzivov na področju varnosti in računalništva v oblaku. Za začetek bi vas želel povabiti na predavanje o zelo aktualni tematiki (pa če se je zavedate ali ne) in vas toplo vabim, da se v čim večjem številu udeležite srečanja, ki bo v torek, 10. februarja 2015 ob 17.uri, v Predavalnici 19 v novi stavbi Fakultete za računalništvo in informatiko v Ljubljani.

Informacije o novi lokaciji fakultete najdete na povezavi: http ://www . fri . uni-lj . si/si/fakulteta/kako_do_nas/

Več informacij o predavanjih:

NASLOV: IT v senci (Shadow IT)

PREDAVATELJ: Valentin Dominko, CSA Slovenija

POVZETEK PREDAVANJA:

Podjetja od oblačnih tehnologij pričakujejo veliko: večjo odzivnost na trgu, boljšo razpoložljivost podatkov, lažje sodelovanje zaposlenih in komunikacijo s strankami, prihranke pri stroških in še mnogo več. Oblak spreminja načine kako podjetja in njihovi zaposleni izrabljajo tehnologijo. Vedno več je možnosti uporabe aplikacij v oblaku z majhno udeležbo ali celo brez IT oddelkov. S tem nastaja tudi t.i. IT v senci.

Kako SideIT in ShadowIT vplivajo na IT funkcijo v podjetju in varnost poslovanja? V kratki predstavitvi bodo predstavljeni rezultati novejših raziskav, osnove omenjenih konceptov in  nekatera varnostna tveganja, ki iz njih izhajajo.

Vabljeni na predavanje!  

Sestanek bo predvidoma trajal do 18. ure.

Prosimo, da nam zaradi lažje izvedbe sestanka in načrtovanja števila udeležencev potrdite svojo udeležbo najpozneje do ponedeljka, 9. februarja 2015.

Page Dividing Line